Vill du veta mer om Vanguardmetoden? Eller har du en utmaning som är svår att lösa? Du är välkommen att kontakta oss och starta en dialog.

Du når oss på:

Vanguard Sverige
Email: info@vanguard-consult.se
Telefon: +46760002069

Adress till Vanguard Skandinavien:
Vanguard Danmark I/S
Tårup Strandpark 35
5300 Kerteminde
Danmark
CVR: DK32613268

Vanguard Skandinavien består idag av fyra konsulter, som är certifierade i Systemtänkande enligt Vanguardmetoden. Erfarenheterna av att implementera systemtänkande  är bred och sträcker sig från den privata försäkringsbranschen till socialförvaltning inom kommunal verksamhet.

Du är givetvis välkommen att ta direkt kontakt med en av oss här.

Patrik Öhman

Email: patrik@vanguard-consult.se
Telefon: +46 760 002 069

Patrik Öhman är konsult i Vanguard skandinavien. Han har en pol.mag. från Lunds universitet med inriktning på organisation och ledarskap. Patrik har arbetat med Vanguardmetoden sedan 2007. Han var tidigare utvecklingsledare för Bromölla kommuns pionjärarbete med Vanguardmetoden i Sverige. 2012 började han som konsult i Vanguard och hjälper serviceorganisationer att ställa om till systemtänkande enligt Vanguardmetoden i Skandinavien.

Kristian Astrup Nielsen

Email: kristian@vanguard-consult.dk
Telefon: +45 5164 0357

Kristian Astrup Nielsen är VD och partner i Vanguard Danmark och Sverige. Med en bakgrund som M.Sc. från Handelshögskolan i Århus har Kristian arbetat med Vanguardmetoden sedan 2004.

Kristian har lång erfarenhet av att använda Vanguardmetoden, allt från finansiella tjänster och elbolag på privatmarknaden till socialförvaltning, äldreomsorg, myndighetsutövning och administration i offentlig sektor. Han har arbetat som brittisk konsult i 6 år innan han blev ansvarig för införandet av Vanguardmetoden i Skandinavien.

Jonas Astrup Beck

Email: jonas@vanguard-consult.dk
Telefon: +45 3144 4997

Jonas Astrup Beck  är partner i Vanguard skandinavien. Han har en cand. merc. i Strategi och Ledarskap med inriktning mot systemtänkande i service och administration samt hur man förhåller sig till att använda en produktionsfilosofi i en servicekontext. Jonas har arbetat med Vanguardmetoden  sedan 2006. Han anslöt sig till Vanguard 2008 och har sedan dess hjälpt serviceorganisationer att implementera systemtänkande enligt Vanguardmetoden i såväl Danmark, England, Skottland och Sverige.

Thomas Korsgård Madsen

Email: thomas@vanguard-consult.dk
Telefon: +45 5139 0140

Thomas Korsgård Madsen är konsult i Vanguard Skandinavien. Han har en Cand. Merc. IMM med inriktning på innovationsspridning samt en BA i Filosofi og økonomi – båda två från CBS. Thomas har arbetat med Vanguardmetoden sedan 2011 i Topdanmark. Han arbetade tidigare med implementering av Lean för service i 4 år, innan han upptäckte Vanguardmetoden. Han har hjälpt ett av Danmarks största försäkringsbolag, Topdanmark, med att ställa om till Vanguardmetoden. Thomas anslöt till Vanguard Skandinavien 2014.