Vi har alla varit kunder i servicefabriken.

Servicefabriken producerar service på löpande band. Service som är lika för alla men bra för få. Konsekvensen är dåliga serviceupplevelser till höga kostnader, producerad av uppgivna medarbetare. Det är ett allvarligt problem som kostar samhället dyrt och allt bottnar i det sätt man tänker på ledarskap i servicefabriken.

Denna bok representerar en uppgörelse med servicefabrikens misslyckade ledarskapsparadigm. Du som läsare introduceras för ett ledarperspektiv som utgör ett bättre alternativ. Du får också insikt i en förändringsmetod. Den är utformad för att riva ner servicefabrikerna och bygga upp bättre organisationer, utifrån kunderna och in i den organisatoriska verkligheten.

Organisationer är inte komplexa system. Komplexitet är något ledningen har skapat. Med nytt ledarskapstänkande och en solid förändringsmetod kommer du att se hur man får arbetet att fungera bättre och hur man skapar meningsfulla förändringar. Du kommer att se många praktiska exempel på hur det kan se ut; allt från försäkringsbranschen, IT och digitalisering, olika tjänstesektorer samt äldreomsorg.

Boken är till för alla som vill utforska hur man förstår, leder och förändrar serviceorganisationer som system. Det är både en teoretisk introduktion till systemtänkande eller systemsyn och en praktisk handbok som guidar dig att komma igång i din organisation. Genom fallstudier från ett antal offentliga och privata verksamheter illustreras hur man levererar bättre service, arbetsglädje, lägre kostnader och större omsättning – samtidigt!

Välkommen till en orimligt rimlig guide till ledarskap och förändring.

’Riv servicefabrikerna’ kan nu köpas via landets nätbokhandlare såsom adlibris eller bokus.

Förlag: Vanguard uddannelse

ISBN: 9788797324165

Beställ boken här

Bok i paperback kostar 350kr per bok + 49 kr i frakt oavsett antal.

E-post och telefonnummer används endast för leveransuppdateringar. Faktura skickas till angiven e-post.

Vänligen ange vilken information du vill ha på fakturan om den skiljer sig från leveransinformationen.