Denna introduktion till systemsyn enligt Vanguardmetoden riktar sig till alla som är nyfikna på att lära sig mer om ett unikt perspektiv på ledarskap baserat på systemsyn och interventionsteori. Vanguardmetoden är en specifik tillämpning av systemsyn som hjälper ledare att förstå och förändra sina organisationer som system.

Innehåll

Under introduktionen kommer du genom teori, övningar och praktiska exempel lära dig mer om:

  • Introduktion till perspektivet bakom ett ledarskap baserat på systemsyn.
  • Introduktion till en unik metod som hjälper till att förstå och förändra din organisation som ett system utifrån och in, ur ett kundperspektiv.
  • Praktiska övningsmoment för att förankra perspektivet.

Målgrupp

Kursen riktar sig till ledare och utvecklingspersonal på alla nivåer från både privat och offentlig sektor. Allt som krävs är ett intresse av att förstå och förbättra sin organisation som ett system och en nyfikenhet att lära sig mer om Vanguardmetoden. Det krävs inga förkunskaper för att gå kursen.

Kursen genomförs individuellt men kan med framgång anpassas och skräddarsys för en grupp av deltagare.  

Praktiskt

Introduktionen omfattar en session på 4-6 timmar. Upplägget skräddarsys alltid efter era specifika omständigheter och behov i dialog med er inför och under kurstillfället.

Kursen genomförs digitalt via Zoom. Vi har mycket goda erfarenheter av gränssnittet och vill du bekanta dig med Zoom i förväg för att säkerställa en maximalt friktionsfri upplevelse, kontakta oss så hjälper vi dig. Du kan ladda ner Zoom-appen från www.zoom.us eller delta via din webbläsare. 

Datum: Avtalas i dialog med er.

Pris: 9500 SEK exkl. moms.

Har du frågor eller funderingar om kursen är du givetvis välkommen att kontakta oss, våra konktaktuppgifter finner du här.

Anmälan