NÄTVERKSTRÄFF I GÖTEBORG 3/6

Vanguard arrangerar en ny nätverksträff i Göteborg den 3/6 i samarbete med Göteborgs stad. Ledare från Göteborgs Social resursförvaltning delar med sig av sina erfarenheter av att använda Vanguardmetoden vid förberedelse av en systemisk förändring inom särskilt boende.

Nätverket ger medlemmar möjlighet att vända frågor och utmaningar tillsammans med likasinnade. Syftet med nätverket är att hjälpa varandra med det som är viktigt i den situation man befinner sig i. Genom att tillsammans dela erfarenheter och fördjupa oss i Vanguardmetoden bidrar vi med inspiration och kunskap till varandra.

Det kommer därför finnas tid under dagen för gruppdiskussioner och  möjlighet att diskutera det som är viktigt för deltagarna. 

Tid och plats

Tid start: Kl 10.00, fika serveras från 09.30

Tid avslut: Kl 16.00, där finns möjlighet för vidare diskussion efteråt för de som vill och har behov av det.

Plats: Gårdavägen 2, 412 50 Göteborg.

Kostnad: Gratis för medlemmar i nätverket, fika på morgonen, lunch och eftermiddagsfika ingår.

Gratis för medlemmar – anmälan

Är du intresserad av att delta vid träffen och anmäla dig till Vanguards svenska nätverk? Eller om du inte kan delta vid nästa träff men vill bli medlem i nätverket, skriv till patrik@vanguard-consult.se.

Nätverket är öppet för alla som har ett intresse av ledarskap bortom traditionella konventioner och är intresserade av att lära sig mer om Vanguardmetoden. Det krävs inga förkunskaper för att bli medlem. Nätverket är inte öppet för externa konsulter.

Ett medlemskap i Vanguards svenska nätverk kostar 1500 SEK exkl. moms per år. Läs mer om nätverket.